Opis
Krastavac Jibai Shimoshirazu
Najslađi krastavac koji smo probali, ova japanska sorta je savršen krastavac za grickanje bez gorkog ukusa! Daje kraće, nešto deblje plodove od drugih japanskih sorti. Može se uzgajati na tlu ili na stubovima i bujan je. Tamno zeleno voće je dugačko oko 20cm. Prilagođen je visokim temperaturama, vlažnosti, otporan je na bolesti i pepelnicu.
Razmnožavanje : Semenom
Pre-tretman : Ne
Setva : S proleća ili tokom leta direktno u basti na dubini oko 2-5 cm. Ili 2 nedelje pre poslednjeg mraza u zatvorenoj prostoriji pojedinačno u kontejnerima / posudi. Ne podnosi rastrisanje korena.
Klijanje: Temperatura iznad 18°C , isklija za 3-15 dana
Lokacija : Zahteva svetlost i umerenu vlažnost.
Nega : Biljka ima plitak koren s time je neophodno redovno navodnjavanje.
Zona otpornosti : –
Krastavac Jibai Shimoshirazu
Recenzije
Još nema komentara.