Opis
Mala grupa kanadskih konzervatora predstavila je ovu sorte neverovatnog ukusa 1990-e. Najraniji zapisi o ovoj dinji potiču iz 1684. godine od strane jezuita, koji su uzgajali muskatnu-mošusnu dinjuu Montrealu. Njeno debelo, zeleno meso je veoma aromatično i slatkog, složenog ukusa. Za vrhunac ukusa, berite plodove kada su malo nedozreli, pre nego što kora požuti i plod omekša. Dinje su okrugle do blago spljoštene sa teškom, srebrnastom mrežom i dubokim rebrima, prečnika do 20cm i težine do 4kg. Dobra za skladištenje i komercijalnu proizvodnju.
Razmnožavanje : Semenom
Pre-tretman : Ne
Setva : Direktno nakon opasnosti od mraza
Klijanje: Temperatura 18-25 C, isklija za 1-2 nedelje
Lokacija : Direktna svetlost , konstantna vlažnost zemljišta
Zona otpornosti : –
Recenzije
Još nema komentara.